Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Altec: Και οι τράπεζες θα παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής...

Οι πιστώτριες τράπεζες κάλυψαν το 100% της αύξησης κεφαλαίου κατά 10 εκατ. ευρώ στην οποία προχώρησε η Altec Integration, η θυγατρική της Altec στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. 
Σε ανακοίνωση της Altec αναφέρεται ότι η ως άνω Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου αποτελεί μέρος της κεφαλαιακής αναδιάρθρωσης του Ομίλου Altec, που έχει ως στόχο την βελτίωση των ρυθμών ανάπτυξης και την εξυγίανση των οικονομικών μεγεθών, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της αύξησης των ιδίων κεφαλαίων και της συνεπαγόμενης βελτίωσης της καθαρής θέσης της Εταιρίας και του Ομίλου γενικότερα.
Κατά τη διοίκηση της Altec, "
ο κλάδος των ολοκληρωμένων λύσεων (εκφραζόμενος από την Altec Integration A.E.), έχοντας αναλάβει, σχεδιάσει, υλοποιήσει και αναπτύξει πολύπλοκα έργα μεγάλης κλίμακας στον δημόσιο, τραπεζικό και ιδιωτικό τομέα, έχει καθιερώσει τον Όμιλο Altec ως ένας από τους μεγαλύτερους System Integrators & Solution Providers στην Ελληνική Αγορά". 

Η αγορά (και αυτό το ιστολόγιο) εκτιμά το γεγονός ότι ο Θαν. Αθανασούλης εξακολουθεί να το παλεύει, έστω και αν έχει συνεταίρους τις ελληνικές τράπεζες και γνωρίζει ότι ουδέποτε στην πρόσφατη ιστορία του Χρηματιστηρίου υπήρξε ουσιαστική βοήθεια για την ανάπτυξη μιας εταιρείας από τα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου