Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

O Μιχ. Μπλέτσας επικρατέστερος για πρόεδρος του ΟΤΕ

Ο διευθυντής Υποδομών του Massachusetts Institute of Technology (MIT) Μιχάλης Μπλέτσας φέρεται ως επικρατέστερος για την προεδρία του ΟΤΕ μετά και τη δεύτερη συνάντηση που είχε τις τελευταίες ώρες με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί την προηγούμενη εβδομάδα, με τον κ. Μπλέτσα να υποστηρίζει πως διαθέτει ελάχιστο χρόνο και συνεπώς δύσκολα μπορεί να ασχοληθεί με τον ΟΤΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξε γνώμη και η φόρμουλα που συζητείται προβλέπει πως θα έρχεται μία εβδομάδα το μήνα στην Αθήνα προκειμένου να ασκεί τα καθήκοντά του στον οργανισμό τηλεπικοινωνιών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός επιθυμεί να καταλάβει τη θέση του προέδρου ο Μιχ. Μπλέτσας, ενώ ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου είχε δείξει πως προτιμά τον τραπεζίτη Ν. Καραμούζη (Eurobank) για την ίδια θέση. Δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες το ελληνικό δημόσιο και η Deutsche Telecom προσπαθούσαν να βρουν κοινό υποψήφιο ο οποίος θα καταλάμβανε τόσο τη θέση του προέδρου όσο και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, όπως συμβαίνει σήμερα με τον Παν. Βουρλούμη.
Το όνομα του αναπληρωτή διευθ. συμβούλου της Eurobank κ. Καραμούζη είχε ακουστεί ως πιθανού υποψηφίου για την ανάληψη και των δύο θέσεων. Η συγκεκριμένη φημολογία στερείται βάσης υποστηρίζουν άνθρωποι που παρακολουθούν τα του ΟΤΕ. Οι ίδιοι εκτιμούν πως η Deutsche Telekom θα παρουσιάσει εντός των ημερών τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου