Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση: Γαϊτανάκι και κολοκυθιά (μαζί...)

Ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακής Σύγκλισης Αντώνης Μαρκόπουλος λέει ότι το υπουργείο Εργασίας καθυστερεί να δώσει τις προδιαγραφές. Το υπουργείο Εργασίας σημειώνει ότι η ΚτΠ ΑΕ το πηγαίνει γύρω-γύρω και δεν μπορεί να δεσμευτεί για ένα χρονοδιάγραμμα. Ο ΣΕΠΕ δηλώνει τη δυσφορία του για τον τρόπο που σχεδιάζουν να αναθέσουν το πρώτο έργο των 800.000 ευρώ. 

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου συνεχίζει να κάνει συχνές εμφανίσεις στα κανάλια και δεν την απασχολεί καθόλου που η Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση έχει πάει στην αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματέως του υπουργείου Εργασίας Αθηνάς Δρέττα. Οι τράπεζες κάνουν δωρεά ένα σύστημα Συνταγογράφησης, αλλά δεν έχει βρεθεί νομικός τρόπος να γινει απόδοση της δωρεάς...
Το γαϊτανάκι γυρίζει γύρω-γύρω... Στον κ. Μαρκόπουλο επιρρίπτουν ότι του λείπει η εμπειρία και δεν μπορεί να προχωρήσει το πιλοτικό έργο μέσω της ΚτΠ ΑΕ. Η τελευταία έχει περισσευούμενο προσωπικό 40-50 ατόμων, αλλά τελεί σε κατάσταση ηρεμίας.

Με τούτο και με εκείνο, το πάρτι στα νοσοκομεία και στα ασφαλιστικά ταμεία, περιορίζεται μόνο με το μεσαιωνικό τρόπο του να κλείνουν τελείως οι κάνουλες του ιατρικού υλικού και να την πληρώνουν μόνο οι πιο αδύνατοι από τους ασφαλισμένους. 

1 σχόλιο:

  1. H Ειδική Γραμματεία Ψηφ Σύγκλισης έχει να σηκώσει μεγάλο σταυρό. Η ηλεκτρ συνταγγράφηση ανήκει σε άλλους, καθώς η Ειδική Γραμματεία δεν έχει αρμοδιότητα να προκηρυσει εργα. Η διοίκηση της ΚτΠ ΑΕ επίσης δεν ειναι δικό της θέμα.
    Το τι θα γίνει εαν και όταν συνενωθούν ΚτΠ ΑΕ, Ψηφ Ενισχύσεις, Παρατηρητήριο, αυτό ακόμα δεν είναι γνωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή