Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Επιβεβαιώση για την ακύρωση του σχεδίου συγχώνευσης ΚτΠ ΑΕ - Παρατηρητηρίου και Ψηφιακές Ενισχύσεις

Τι έγραφα πριν από λίγες ημέρες για την ματαιωθείσα συγχώνευση μεταξύ ΚτΠ ΑΕ - Παρατηρητηρίου για την ΚτΠ και Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ; Προ ολίγου μου ήρθε Δελτίο Τύπου του υπουργείου Οικονομίας στο οποίο αναφέρεται:
 
"Την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010, πραγματοποιήθηκε συνεδρία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παρατηρητηρίου για την ΚτΠ, παρουσία της Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κας Λούκα Τ. Κατσέλη καθώς και του Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού κου Αντώνη Μαρκόπουλου.

Η Υπουργός κα Λούκα Τ. Κατσέλη καλωσόρισε το νεοσύστατο Δ.Σ του οργανισμού, το οποίο εκπροσωπείται από τους: κο. Μιχάλη Αγγελόπουλο ως Πρόεδρο (αριστερά στη φωτό),  κο Ιωάννη Φωτεινόπουλο ως Αντιπρόεδρο, και τους κ.κ. Γεώργιο Γεωργιάδη, Ευάγγελο Ζάννη και Εμμανουήλ Σερρέλη ως μέλη.

* Η Υπουργός κα Λούκα Τ. Κατσέλη εξέφρασε την ικανοποίησή της για το έργο του Οργανισμού και τη διάχυση της τεχνογνωσίας από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Αναφέρθηκε στην προοπτική ανάληψης διευρυμένων αρμοδιοτήτων για το Παρατηρητήριο για την ΚτΠ. Ευχήθηκε τέλος, καλή σταδιοδρομία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και αναπτυξιακή πορεία για τον Οργανισμό.
* Ο Ειδικός Γραμματέας κος Αντώνης Μαρκόπουλος (δεξιά στη φωτό), εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη μέχρι σήμερα συνεργασία με το Παρατηρητήριο για την ΚτΠ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ίδια αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την επιτυχή υλοποίηση του ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση.
* Ο Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου για την ΚτΠ, κος Μιχάλης Αγγελόπουλος, ευχαρίστησε για την τιμητική παρουσία τους την κα Υπουργό και τον κο Ειδικό Γραμματέα, και δήλωσε ότι η νέα διοίκηση του Οργανισμού σε συνδυασμό με τη γνώση και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού θα αποτελέσουν εχέγγυο στη δυναμική πορεία του Παρατηρητηρίου για την ΚτΠ". 

Από την ανακοίνωση είναι εμφανές πως το Παρατηρητήριο για την ΚτΠ θα συνεχίσει να κινείται αυτόνομα. Πρέπει, όμως, να βιαστούν γιατί τα στοιχεία τους είναι "μπαγιάτικα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου