Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κάρτα Πολίτη: Οταν ο ΣΥΝ συναντά την Ελένη Λουκά!

Τελικά υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς μεταξύ των εκπροσώπων διαφόρων αριστερών ιδεολογημάτων και της κας Ελένης Λουκά! Ποιο είναι αυτό; Η αντίθεση στην Κάρτα Πολίτη! Για τις βλαβερές συνέπεις της Κάρτας του Πολίτη συμφωνούν τόσο ο ΣΥΝ, όσο και σημαντικό τμήμα της εκκλησίας και των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων!

Διαβάστε το κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης εδώ σε αρχείο .pdf ή επισκεφτείτε τη σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών για να αφήσετε σχόλιο.

3 σχόλια:

  1. Μια πρακτική ερώτηση, γιατί για κάθε νέα διαδικασία του κράτους ο πολίτης αναγκάζεται να δημιουργεί ένα νέο αναγνωριστικό κωδικό (αμκα, αφμ, κάρτα πολίτη, ικα κτλ);
    Δεν μπορούν όλα να αντιστοιχίζονται στον ΑΤ (όπως γίνεται στα σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απαξιωτικος ο συνειρμός Εκκλησία με Ελένη Λουκα.
    Βέβαια είναι θα λέγαμε "πιασαρικος" σαν τίτλος...αλλά δεν μπαίνουν όλα σ' ένα τσουβάλι, αλλά ούτε και όλα θυσιάζονται στον βωμό της ακροαματικότητας.
    Το καλό άρθρο, αν είναι όντως καλό, θα χαράξει την πορεία του και θ' αφήσει το στίγμα του. Το άλλο, το ευκαιριακό, ένα pik θα κάνει και...χάθηκε!
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ πως δεν είναι σωστή η ταύτιση. Γι' αυτό και γράφω για "σημαντικό τμήμα" της Εκκλησίας και όχι ολόκληρη την Εκκλησία. Δε θέλω να τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι. Ευχαριστώ για την παρατήρηση, πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή